Chersonissos Uitgaan

Uitgaan in Chersonissos

Uitgaan in chersonissos

In Chersonissos is voor iedereen wel een leuke uitgaansgelegenheid te vinden. Van kroeg, bar, disco, Hollandse café tot club, het is er allemaal. Voor de vele jongeren die er vakantie vieren is het ultieme doel uitgaan en dansen totdat je erbij neervalt.

Wil je overdag al beginnen, dan kan je terecht bij het populaire Starbeach. Starbeach is een waterpark, strand, watersport-locatie en open-airdiscotheek ineen. Het ligt iets buiten Chersonissos, aan de kant van Malia. Toegang is gratis, maar je betaalt voor het gebruik van een ligbedje. Jet-skien, een ritje op de bananenboot, karten, bungee-jumpen en meer activiteiten kunnen tegen betaling hier gedaan worden. Tweemaal in de week wordt Starbeach omgetoverd tot een openlucht discotheek met de feesten Lovestar en Beachflirt met grote namen achter de draaitafel zoals Armin van Buuren, Erick-E, Lucien Foort, DJ Jean, Roog Rio el Canario of Vato Gonzalez . En in het hoogseizoen organiseert TMF er eenmaal per week de TMF-Afternoonparty.

Wegens de grote toeloop van Nederlanders in de zomer is er een heuse Nederlandse straat in Chersonissos waar je onder andere feestcafé ‘Hof van Holland’, feestcafé ‘Japapaaah’ en de bekende snackbar ‘Friet van Piet’ vindt. Ook de Tigerclub en het Slam!café richten zich op Nederlanders. Ben je in Chersonissos tijdens Europese of wereldkampioenschappen voetbal? Dan hoef je geen wedstrijd te missen en is deze hele straat oranje gekleurd.

Bekende clubs in Chersonissos zijn Amnesia, Bio Bio, Camelot, AMtrix Stratus, Cameo en Mouragio. Vele grote clubs laten bekende DJ’s invliegen om te draaien tijdens hun feesten. De muziek varieert van dance, trance tot R&B. De meeste clubs en discotheken hebben proppers rondlopen die je proberen over te halen om binnen te komen. Als je een beetje handig onderhandelt krijg je het meestal wel voor elkaar om er een gratis drankje of shotje voor terug te krijgen. Ook eenmaal aan de bar binnen kan er nog wel eens onderhandelt worden over de prijs van een drankje.

Veel reisorganisaties bieden bartours of kroegentochten aan in het excursieprogramma. Het is handig om deze op een van de eerste dagen van je vakantie te doen, zodat je daarna de weg weet en precies weet bij welke tenten je wel of niet moet zijn voor jouw ideale avond uit. Bovendien leer je zo gelijk al een hoop mensen kennen.