Hotels in Chersonissos

Informatieve over hotels in chersonissos

Hotels in chersonissos

Bij het boeken van een appartement of hotel in Chersonissos is de keuze zeer groot. Er is de afgelopen jaren veel nieuwbouw bijgekomen waardoor de kwaliteit goed is. De meeste hotels en appartementen zijn echter wel relatief eenvoudig, omdat de gasten er gewoonlijk niet veel tijd spenderen. De gasten komen imnmers voor de zon, de zee, het strand en het nachtleven.

De meeste appartementen en hotels liggen in het centrum en langs de boulevard gesitueerd. Het grote voordeel hiervan is dat je op loopafstand van het strand zit, dat je na het uitgaan zo je bed in kan rollen en dat er genoeg supermarkten en eetgelegenheden in de buurt te vinden zijn. Een nadeel kan echter zijn dat je veel geluidsoverlast kan hebben. Ben je een lichte slaper dan kan de muziek en het uitgaande publiek je wel eens tot in de kleine uurtjes uit je slaap houden.

Wil je daarom liever een hotel of appartement in een rustigere omgeving, kies er dan één aan de rand van Chersonissos of in de omliggende dorpjes Koutouloufari, Piscopiano en het "oude" Chersonissos. Lopend ben je gemiddeld in een half uurtje in het centrum of voor een klein bedrag kan je een taxi nemen. De appartementen in deze dorpjes liggen een stuk rustiger en je vindt er de leukste traditionele eetgelegenheden . Stel je van het keukentje van de meeste appartementen niet te veel voor. Ze zijn er op ingericht om een simpele maaltijd of ontbijt/lunch te bereiden. Meestal word dat aangeduid met ‘kitchenette’. Een enkele of dubbele kookplaat, een waterkoker, een gootsteen en het basisservies is meestal de inhoud. Wil je meer, omdat je bijvoorbeeld wel van plan bent alle dagen zelf te koken, dan zal je hier goed op moeten letten. Ook de zwembaden lijken meestal groter op de foto dan ze in het echt zijn. De meeste vakantiegangers kiezen immers liever voor het strand dan het zwembad.

Kom je in Chersonissos om je tijd voornamelijk door te brengen in het zo populaire Starbeach dan kan je ook terecht in het viersterrenhotel Star Beach Village, erg populair onder de Nederlandse vakantiegangers.

Voor dat je definitief een accommodatie boekt kan het handig zijn om op één van de vele vergelijkingssites te checken hoe eerdere bezoekers het verblijf hebben gewaardeerd. Dit kan eventuele teleurstellingen voorkomen.