Chersonissos Examenreis

Examenreizen naar Chersonissos

Examenreis naar Chersonissos

Doordat Chersonissos door het rijke uitgaansleven de ultieme jongerenvakantie is, zijn er veel vakantieaanbieders die zogenaamde ‘examenreizen’ aanbieden. Jongeren die hun eindexamen middelbare school behaald hebben, hebben eerder en langer zomervakantie dan gebruikelijk. Graag maken ze hiervan gebruik om het afronden van hun middelbare schooltijd flink te vieren met een vakantie op een zonnige feestbestemming. Of ze willen de zenuwslopende periode van drie weken wachten op de uitslag van hun eindexamen liever op vakantie doorbrengen, waar ze na maanden van keihard leren nu alle stress van zich af kunnen feesten.

Speciaal hiervoor hebben de vakantie-aanbieders pakketreizen samengesteld naar de meest populaire vakantiebestemmingen. Vaak inclusief vele extra’s zoals excursies, een kortingskaart en speciale feesten voor examenkandidaten, vaak met bekende DJ’s. En natuurlijk tegen voor jongeren betaalbare lage prijzen.

Zo kunnen vriendengroepen of zelfs hele klassen samen vieren dat ze klaar zijn met school en nog flink feesten voordat ze verder gaan studeren of gaan werken.